Inschrijven voor Nieuwsbrief

Openingstijden

Helaas zijn we nu gesloten

maandag
13-01-20
Gesloten
dinsdag
14-01-20
Gesloten
woensdag
15-01-20
Gesloten
donderdag
16-01-20
Gesloten
vrijdag
17-01-20
Gesloten
zaterdag
18-01-20
Gesloten
zondag
19-01-20
Gesloten

Wintersluiting. Vanaf 30-11-2019 hebben we onze wintersluiting. We zijn dan niet elke dag aanwezig en kunnen u niet altijd helpen. Maandag 2 maart 2020 zijn we weer 6 dagen per week geopend. Mocht u tot die tijd langs komen en we zijn aanwezig zullen we u wel helpen, maar zijn ook met voorbereidings werkzaamheden bezig voor het nieuwe seizoen. 

 

Welkom op de website van Huyskweker Almere. Wij zijn een kwekerij van diverse soorten tuinplanten welke wij verkopen aan bedrijven en vele particulieren klanten komen regelmatig bij ons op de kwekerij hun planten uitzoeken. We zijn vooral ook bekend om onze hanging baskets met waterreservoir, die zorgen voor een bloemenpracht de hele zomer door tot ver in het najaar. Ook hebben we balkonbakken en terraspotten met dit reservoir systeem.

Verder verzorgen wij beplantingen voor Winkelcentra, bewonersgroepen, Gemeente en bedrijven die bijvoorbeeld hun entree willen opfleuren met onze zomerbloeiers of bakken met diverse soorten vaste planten. Informeer naar de mogelijkheden.

De website helaas de laatste tijd wat problemen gekend en zijn we nu weer aan het opbouwen. Excuses voor de overlast en we hopen spoedig alles weer online te hebben staan. We zien u graag spoedig hier weer terug.

Met vriendelijke groet, Team Huyskweker Almere